جوای این پشت شما رو که دادم، رفتم ایمیلم رو چک کردم
برای یاد آوری تنها جوابی که توو جواب خریداری از طرف codevision داشتم رو عینا اینجا past می کنم :
Hello
I am sorry, but we are not allowed to sell to your country.
اما جوابی که mcselec برای بیسکام به من داد ، با حوصله تک تک سوال هام رو جدا کرده بود و جواب داده بود، نمی دونم چرا ولی حرکتهای اینچنینی و احترامی که برای مشتری می گذارن رو دوست دارم ! :
>سلام، میشه بگید برای اینکه همیشه نسخه به روز برنامه شما رو داشته باشم، چقدر باید پرداخت کنم ؟
the updates are free.
>من اکانتی ندارم، قصد دارم تمام آپدیت ها رو تهیه کنم، چیکار باید بکنم ؟
all you need is a legal bascom-avr license.
>همچنین می تونین بگید کی از تمام میکرو های سری ATxMEGA پشتیبانی می کنیئ ؟
when all xmega hardware is supported, i will support other xmega's. But you can copy the xmega128a1.dat file to a new dat file. the xmega is almost the same for all xmega chips.
>آیا شما فروشنده ای در ایران دارید که بتونم نسخه رو از اون تهیه کنم ؟
No, you need to :
- order in on line shop and pay with a bank transfer, or use western union, or ask a friend.
Best regards,
Mark Alberts
MCS Electronics
www.mcselec.com همچنین چون من اول پرسیده بودم آیا کلا ایران رو پشتیبانی می کنین ؟ اون رو reply کرده بودم ، متن زیر رو مستقیم در ادامه جواب برام فرستاده بود :
============================================================================
Please reply only when an answer is expected or the solution does not work.
When you have a new question that is not related to this ticket, please
send a new email with a new subject. Do not use this topic for unrelated new
questions.
============================================================================
راستی سوال اول من از اینها که 5 دقیقه ای جواب دادن :
سلام، من از ایران هستم و پرداخت برای خرید محصول شما برام خیلی سخت هست، می خواستم بدونم اگر از طریق یکی از دوستانم در خارج از ایران پرداخت رو انجام بدم (هذینه ای اضافی برای خرید از من خواهد گرفت ) و محصول شما رو توو ایران استفاده کنم، آیا پشتیبانی و آپدیت هایم قطع میشن ؟ ( این همون سوال هست که از codevision هم پرسیده بودم )
Hi
We do not disable accounts of customers. We only disable accounts if we find out the version is illegal.
Best regards,
Mark Alberts
MCS Electronics
www.mcselec.com