نویسنده موضوع: کمی در مورد proteus و شبیه سازی در اون  (دفعات بازدید: 476 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین Modj

• مدیر سایت
  • ارسال: 801
    • ديدن مشخصات
    • موج
کمی در مورد proteus و شبیه سازی در اون
« : دسامبر 19, 2009, 01:33:17 am »
در مورد این برنامه قفط 2 خط می نویسم
به هیچ عنوان به شبیه سازی اون اعتماد نکنین !
شدیدا، قویا ، با تمام وجود تاکید می کنم تحت هیچ شرایطی مداری رو روی اون نبندین، و اگر بستین و بعد از کلی بالا پایین کردن، جوابی گرفتین ، اصلا انتظار نداشته باشین در عمل هم کار کنه. احتمال این موضوع خیلی کم هست
این برنامه خیلی مسائل رو به صورت پیشفرض در نظر گرفته که یا کشیده نمیشه یا انجامش نمی دین، مدار رو که میندین، میبینین کار نمی کنه.
از PULL UP های مورد نیاز خروجی های خیلی میکرو ها ( مثلا P1 سری mcs51 الی ... ) تا خیلی جریان دهی جریان گیری های پین ها و .... همه و همه در نظر گرفته نشده !
مدار توو این برنامه کار می کنه اما در عمل ...

بستن 4 تا سیم، خیلی بهتر از مسخره شدن با این برنامه هاست. به این جمله من اعتماد کنین
مرا امداد کسان افکنده بود از پای ............. مدد از بی کسی ها جستم و امداد خود کردم

آفلاین aie_saber

• کاربر
  • ارسال: 34
  • ELECOM
    • ديدن مشخصات
پاسخ : کمی در مورد proteus و شبیه سازی در اون
« پاسخ #1 : دسامبر 23, 2009, 00:18:20 am »
به نظر من پروتیوس بیشتر برای دیباگ کردن برنامه های میکروکنترلرها بکار میاد تو این مورد که من خیلی ازش استفاده کردم و راضی هم بودم  ;D

آفلاین Modj

• مدیر سایت
  • ارسال: 801
    • ديدن مشخصات
    • موج
پاسخ : کمی در مورد proteus و شبیه سازی در اون
« پاسخ #2 : دسامبر 23, 2009, 00:34:46 am »
متاسفانه یکی از دلایلی که ظاهر تعداد پستهای انجمن کم هست این هست که اکثر سوال هارو به جای ، اینجا یا توو پ.خ می پرسن یا توو یاهو !
اکثر سوالهایی که این مدت داشتم مدار هایی بود که پروتئوس اون کار می کرد ( متاسفانه نمی دونم چرا اینقدر این برنامه توو دانشگاهها مد شده ! ) اما روی برد اصلی راه نمیفته !

توجه کنین که پروتئوس اکثر شرایط اجرای سیستم رو ، اجرا شده در نظر میگیره . سعی می کنم اولین فرصت مثالهایی بگذارم تا مسائل واضحتر مشخص بشه.

مرا امداد کسان افکنده بود از پای ............. مدد از بی کسی ها جستم و امداد خود کردم

Tags: