نویسنده موضوع: خرید دستگاه GPS دستی  (دفعات بازدید: 3835 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین aie_saber

• کاربر
  • ارسال: 34
  • ELECOM
    • ديدن مشخصات
خرید دستگاه GPS دستی
« : ژانویه 11, 2010, 01:24:48 am »
سلام دوستان

چه مدل و مارکی از GPS های دستی رو پیشنهاد می کنید که هم قیمتش مناسب باشه و هم کیفیت خوبی داشته باشه ؟

در کل نبست کارایی به قیمتش بالا باشه  ;D

حالا کارایی هم به لحاظ کیفیت ساخت و سخت افزار و آنتن دهی و هم به لحاظ نرم افزاری و ...

من خودم زیاد وارد نیستم ، نه از قیمت ها خبر دارم و نه از محل فروش مخصوصاً تو تبریز و نه از نکاتی که باید موقع خرید بهش دقت کرد

کاربردی هم که مد نظرم هستش تو اجرای شبکه های وایرلس هستش برای گرفتن مشخصات نقاطی که قرار آنتن نصب بشه

ممنون از توجه شما
« آخرين ويرايش: ژانویه 11, 2010, 01:27:01 am توسط aie_saber »

آفلاین Modj

• مدیر سایت
  • ارسال: 801
    • ديدن مشخصات
    • موج
پاسخ : خرید دستگاه GPS دستی
« پاسخ #1 : ژانویه 11, 2010, 01:32:25 am »
توو مشخصات دستگاههای GPS چند نکته هست که مهمه و بسته به کاربر، قیمت رو بالا پایین می کنه.
یکی از مهمترین های اون ، تعداد دفعاتی هست که در ثانیه دستگاه می تونه مختصات رو برگردونه. معمولا اونطور که دیدم بین 1 الی 5 مرتبه هست، به طور حتم وقتی برای کنترل وسیله نقلیه بخوایم کار کنیم، مدل سریعتر نیاز میشه، اما وقتی برای جایی ثابت در نظر میگیرم ، این پارامتر زیاد مهم نیست.
حساسیت آنتن ها هم مهم هست که خوب، نوع مهم بودنش واضح هست. تعداد ماهواره ای که سیستم می تونه پردازش کنه، بین 12 الی 20 عدد معمولا دیدم، که هر قدر بیشتر باشه مطمئنا کیفیت بهتره هر چند که دیدن 4 ماهواره برای دادن مختصات 3 بعدی کافیه، اما اثر رفع خطا تعداد بالا، به چشم میاد.

ولی اینکه کجا و چطور بشه خرید، توو شهرستان ها قیمتها تا جایی که دیدم نسبت به تهران خیلی متفاوت هستن و معمولا تنوع هم خیلی پایین هست.
اصولا وارد کننده ها به قیمت کاری ندارن و معمولا برای ارزونترین، قیمت 50000 تومن رو در نظر میگیرن ! آر اف فون و سایتش مرجع خوبی برای این ماژول ها هست.
مرا امداد کسان افکنده بود از پای ............. مدد از بی کسی ها جستم و امداد خود کردم

آفلاین aie_saber

• کاربر
  • ELECOM
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : ژانویه 11, 2010, 01:39:36 am »
ممنون ، ولی منظور ماژول GPS نبود !

GPS دستی منظورم بود مثل همین موبایل ها یا PPC ها

مثل این سایت http://www.geo-technic.com/GPS.htm

به نظرت قیمت هاش چطوره ؟

کدوم مدلش رو برای کاربردی که ذکر کردم توصیه می کنی ؟

جایی سراغ داری که بشه ارزون تر سفارش داد ؟

دوباره تشکر

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #3 : ژانویه 11, 2010, 01:48:24 am »
منظور من از rfphone مدلهایی مثل :
http://www.rfphone.com/index.aspx?siteid=1&pageid=156&proid=42
و
http://www.rfphone.com/index.aspx?siteid=1&pageid=156&proid=34
بود که سوای وصل شدن به کامپیوتر، حافظه دارن و می تونن مختصات رو نگه داری کنن.
مدل بلوتوث دار ها معمولا با بلوتوث گوشی ها می تونن ارتباط برقرار کنن و جور صفحه نمایش رو بکشن !
مدلی که خودم خریدم از طریق پورت سریال مختصات رو برای گوگل ارث PC می فرسته .

اما در مورد گوشی های موبایل، فکر کنم ارزونترینی که GPS هم دارن 5800 نوکیا باشه که صفحه اش هم به درد دیدن می خورهو بالای 260 تومن هست هنوز. مدلهای پاکت پی سی خوبی هم میشه پیدا کرد که خودم روی مال خودم برنامه هم می نویسم.

در مورد این ماژول های دستی مشکل اصلی نبود نقشه هست و پشتیبانی فقط از نقشه هایی با فرمتی که هنوز ایران تکمیلش نرسیده.
اگر هدف صرفا این باشه که مختصات جایی که ایستادیم ذخیره بشه، مدل های سریال که خودشون حوالی 30-35 تومن هستن و معمولا آنتنی حوالی 10-15 تومن هم می خوان خوبن که به میکرو کنترلر وصل بشن و مختصات رو نگه دارن
مرا امداد کسان افکنده بود از پای ............. مدد از بی کسی ها جستم و امداد خود کردم

آفلاین aie_saber

• کاربر
  • ELECOM
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : ژانویه 11, 2010, 01:56:27 am »
اگر هدف صرفا این باشه که مختصات جایی که ایستادیم ذخیره بشه، مدل های سریال که خودشون حوالی 30-35 تومن هستن و معمولا آنتنی حوالی 10-15 تومن هم می خوان خوبن که به میکرو کنترلر وصل بشن و مختصات رو نگه دارن

ممنون

آره همین هایی که گفتی خوبه ، اگه امکانش هست چند مدلی رو معرفی کن

مدلی که خودت خریدی چیه و قیمتش چند ؟

برای این مدل های سریال میشه یه برنامه برای میکرو نوشت و مثلاً رویه یه ال سی دی مثل 1100 مختصات رو دید !

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #5 : ژانویه 11, 2010, 02:00:48 am »
طبق همون چیزی که اینجا
http://modj.ir/forum/index.php/topic,67.0.html
نوشتم، روی پورت سریال ، ارصال اطلاعاتی می کنن با ساختار مشخص که همشون تقریبا اونجا ضمیمه شده. مختصات رو بعد از خوندن همه جای می شه نمایش داد. مدلی که من الان دارم سوالی یک PPC عدد سیستم WIN CE دار و یکی GT-321R هست.

آفلاین aie_saber

• کاربر
  • ELECOM
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : ژانویه 11, 2010, 21:53:05 pm »

من از ماژول های GPS سایت RFPHONE سه تای زیر رو انتخاب کردم

معیارم قیمت و حجم و آنتن بود

GT-720F ، با آنتن سرامیکی سرخود ، قیمت 40 تومن

دیتاشیت

GT723F ، با آنتن سرامیکی سر خود ، قیمت 35 تومن

دیتاشیت

LEA-5S ، با آنتن خارجی ، قیمت 30 تومن به اضافه 15 تومن قیمت آنتن

دیتاشیت

به نظرت دو تای اولی چطورن ؟

این آنتن سرامیکی سرخود چقدر کارایی داره ؟

ممنون
« آخرين ويرايش: ژانویه 11, 2010, 21:56:43 pm توسط aie_saber »

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #7 : ژانویه 12, 2010, 00:08:54 am »
نظر به اینکه قرار هست مختصات یک جای ثابت (جای آنتن ) بدون حرکت و در حالی که اگر نیاز بشه و متوجه بشیم دید آنتن ضعیف هست، میشه کمی جابجا شد، و اینکه یک بار در کل می خوایم مختصات مکان رو بخونیم. هیچ محدودیتی جز قیمت و در دسترسی بودن برای خرید هر مدل ماژولی نمیبینم !

Tags: