سروو موتور اسم 2 دسته موتور هست، یک سری ساختاری نزدیک به step motor ها دارن و کمی درایور و سایر مواردشون سخته، چرخش کامل با سرعت بالا و تغریبا کنترل کاملتری دارن و می شه نوعی فید بک رو هم از ساختار داخلی اون گرفت. اما اینجا می خوام راجع به سروو هایی صحبت کنم که توو رباتیک استفاده می شن.
این نوع سروو نمی تونه چرخش کامل داشته باشه و فقط زاویه خاصی رو می زنه ( مثلا 180 درجه ) . مدار کنترل داخلی داره و سیگنالهای ساده ای برای کار کردن نیاز داره.

معمولا 3 سیمه هستن . یک سیم GND و اون یکی VCC هست . تغذیه اونها اکثرا نزدیک به مدارات TTL و معمولا حوالی 5 ولت هست ( بسته به نوع موتور فرق می کنه اما اکثرا 4 ال 6 ولت رو جواب می دن ) پایه سوم نیاز به یک سیگنال مربعی داره. عرض این سیگنال باید 16 الی 20 میلی ثانیه ( بسته به نوع سروو که توو دیتاشیتش خواسته می شه ) هست، بخشی از این زمان ( میانگین 18ms در نظر میگیریم ) 1 و بخش باقیمونده 0 خواهد بود . مدت زمان 1 بودن این پالس، زاویه موتور رو تعیین می کنه .
برای اینکه کامل متوجه این زمانبدی بشیم، روی یک موتور نمونه اون رو توضیح می دم :
معمولا این موتورها وقتی 1.5ms پالس 1 باشه و باقیمونه رو 0 باشه، در وسط ترین زاویه ممکنه می ایستن ( که ما اون رو 0 درجه در نظر میگیرم )

بسته به نوع موتور، اگر پالس 1ms ( یا توو مدل های موجود در بازار 0.5ms ) باشه، موتور به حداقل زاویه خودش ( مثلا -90 درجه ) می ره

اگر پالس ما 2ms ( یا توو مدل های موجود توو بازار 2.5ms ) باشه، موتور به حداکثر زاویه خودش ( مثلا +90 درجه ) می ره

دلیل اینکه من توو اکثر حرفهام از کلمات مثلا یا تقریبا استفاده کردم این هست که ساختار این موتور ها با هم متفاوت هستن و بسته به مدل اون هست که این زمانبندی ها تعیین میشه. کافیه اسم موتور رو جستجو کنین و دیتا شیت اون رو بدست بیارین تا بتونین به راحتی این زمانبندی ها رو از روی اعمال کنین