نویسنده موضوع: AUBTM 20 AUBTM 22  (دفعات بازدید: 12498 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین Modj

• مدیر سایت
  • ارسال: 801
    • ديدن مشخصات
    • موج
پاسخ : AUBTM 20 AUBTM 22
« پاسخ #120 : سپتامبر 27, 2010, 00:59:10 am »
دقیقا به همون شکل کامپیوتر، باید توو گوشی یک پورت سریال ایجاد بشه. صرفا پیدا شدن اسم ماژول توو گوشی کافی نیست. و به همون صورت کامپیوتر، ارسال و دریافت روی اون پورت سریال به ماژول ارسال میشه
مرا امداد کسان افکنده بود از پای ............. مدد از بی کسی ها جستم و امداد خود کردم

آفلاین hossein-ab

• کاربر
  • ارسال: 46
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #121 : سپتامبر 27, 2010, 11:31:31 am »
سلام

من اگه بخوام پي سي بي ماژول رو بسازم و بخوام ماژول رو روي برد بزارم چه جوري بايد بذارم ؟ بايد پين هدر به ماژول لحيم زد

يا بايد كار ديگه اي بكنم؟ چون وقتي پين هدر بهش لحيم كردم  فلز پايه رو كند

ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #122 : سپتامبر 27, 2010, 12:38:44 pm »
من از سیم های رشته ای استفاده کردم، 5 پایه اون هست که احتیاجه، VCC،GND،Tx،Rx و پایه RESET
به همین 5 پایه سیم نرم لحیم بزنین و اونها رو به برد ببرین
مرا امداد کسان افکنده بود از پای ............. مدد از بی کسی ها جستم و امداد خود کردم

آفلاین shahabamo

• کاربر
  • ارسال: 5
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #123 : سپتامبر 28, 2010, 21:47:42 pm »
سلام.
خسته نباشی آقای مدیر سایت. من این 9 تا صفحه رو زیر و رو کردم.واقعا نکات مفیدی ارایه شده بود.
ولی مشکل من با اینا حل نشد.
من یه ماژول aubtm-21 خریدم.قراره بهش میکروفن وصل کنم و صدا رو بفرستم روی موبایل یا کامپیوتر.ولی توی قدم اولش موندم.یعنی وقتی پایه های power-on  و V_BAT رو به ولتاژ 3.3 ولتی وصل می کنم و GND1 , GND2 و RST رو هم به زمین (RST رو به VCC هم وصل کردم ولی نشد) زدم ولی موبایل پیدایش نمی کنه. چرا؟
ممنون
« آخرين ويرايش: سپتامبر 28, 2010, 22:27:14 pm توسط shahabamo »

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #124 : سپتامبر 29, 2010, 00:10:46 am »
سلام
خوشحالم مطالب مفید بوده. راستش با 21 کار نکردم، اما روش تشخیص پایه 1 که به نظرم می رسه این هست که GND ها باید اصولا به هم وصل باشن ! یک طرف رو صحیح فرض کنین و بر اساس دیتاشیت اتصال پایه های GND به هم رو تست کنین، اگر درست بود که پایه 1 رو درست پیدا کردین و گرنه برعکس کنین و دوباره تست کنین

در موزد انتقال صدا، میشه بدونم دقیق چیکار می خواین بکنین ؟ بعید می دونم این ماژول کاری جز انتقال صدای موسیقی و یا صدای مکالمه انجام بده.
توو اولین فرصت دیتاشیتش رو می خونم

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #125 : سپتامبر 29, 2010, 00:14:39 am »
در مورد RST هم جایی ننوشته اکتیو های هست یا پایین اما با در نظر گرفتن Active low بودن 22 اینجا هم بهتره اصولا اون رو VBAT وصل کنین

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #126 : سپتامبر 29, 2010, 00:29:01 am »
الان دیتاشیت رو نگاه کردم، در مورد پایه 36 نوشته :

4.6 Power control
[/size]
AUBTM-21 contains built-in DC/DC regulator to provide power supply for the module. A battery
or an external DC power supply could be connected with VBAT to power the module. Pin
Power_on is used to enable the module, allowing the device to boot up. When Power_on is high,
the internal power supply is enabled. The firmware is then about to latch the internal regulator and
the Power_on pin could be released. Power_on has a logic threshold of around 1V, and have weak
pull-downs. It can tolerate voltages up to 4.9V, so it may be connected directly to a battery to

enable the device.

آفلاین shahabamo

• کاربر
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #127 : سپتامبر 29, 2010, 13:10:04 pm »
سلام
مرسی بابت پیگیریتون
مشکل اتصالم حل شد، بدون اینکه تغییر خاصی بدم.فکر کنم اتصالی داشتند پایه ها.پایه ی 1 هم دقیقا همونی بود که توی شکل aubtm-12 مشخص کرده بودین.ریست رو هم رو هوا ول کردم.فعلا که ماژول به راحتی شناسایی میشه و زندگی بر وفق مراده.
این ماژول هم میتونه data بفرسته و هم صوت.
فقط دو تا سوال؟
1. من میخام از این ماژول به عنوان handsfree استفاده کنم.(ساپورت میکنه).یعنی می خوام با موبایل بهش کانکت بشم و صوتی رو که موبایل براش میفرسته ، ماژول بفرسته رو Headphone. مشکل اینجاست که موبایل ماژول رو شناسایی میکنه، Pair هم میشه (با کد 8888) ولی کانکت نمیشه. چرا؟
2. لپ تاپ من پورت سریال نداره برای برقراری ارتباط UART. ولی من یه رابط usb -> spi  دارم که توی سیستم به عنوان پورت com8 شناسایی میشه. سعی کردم با برقراری ارتباط spi، یک سری AT_COMM بفرستم به ماژول.ولی نشد.یعنی هایپر هنگ می کرد(BR=9600 , No Parity) چرا؟
ممنون رفیق
« آخرين ويرايش: سپتامبر 29, 2010, 13:11:40 pm توسط shahabamo »

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #128 : سپتامبر 29, 2010, 21:49:14 pm »
پایه رست رو VCC بزنین تا در اثر نویز مشکل ایجاد نکنه
درسته که با این ماژول کار نکردم اما مشخصاتش رو می دونم، منظورم از اینکه نمی تونه صدا رو منتقل کنه، اون مدلی هست که شما میگین، منظورم این هست که شما نمی تونین چیزی مثل واکی تاکی با این ماژول و گوشی موبایلتون بسازین ! صدایی که این ماژول منتقل می کنه، بیسیم کردن بلندگو و میکروفن گوشی هست !
برای ارسال به صورت هندز فری، باید مثل همه هندزفری ها بعد از چیز شدن با ماژول توو تنظطیمات گوشی انتقال مکالمات رو هم فعال کنین

آفلاین shahabamo

• کاربر
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #129 : سپتامبر 29, 2010, 22:44:51 pm »
مشکل من اینه که تمام اون کارایی رو که گفته بودین انجام دادم ولی at COMMAND  نمی گیره. یعنی توی جواب کامندها ERROR بر می گردونه
البته اینم اضافه کنم که فکر می کنم ارتباط برقراره، چون وقتی یکی از سیم های RX یا TX ماژول رو از MAX 232 می کشم بیرون، دیگه هیچ جوابی به کامندها نمی ده، (حتی ERROR هم بر نمی گردونه) تغذیه ی MAX 232 رو همونجوری که گفته بودین 3.3 ولت دادم.
فقط یه نکته: موقعی که تغذیه ی ماژول رو قطع می کنم و دوباره وصل می کنم، موقع وصل شدن روی عبارت AT+CIND=? رو روی هایپز میفرسته.
ممنون میشم راهنمایی کنید. من باید این پروژه رو ظرف یکی دو روز آینده جمع کنم. خدا خیرتون بده.
« آخرين ويرايش: سپتامبر 29, 2010, 23:48:09 pm توسط shahabamo »

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #130 : سپتامبر 30, 2010, 00:22:41 am »
متاسفانه اطلاعاتی که در مورد این ماژول ها هست خیلی کمه و پشتیبانی به درستی صورت نمی گیره
در مورد تغذیه max بهتر هست همون 5 ولت بدین و و پایه Tx ماؤول رو مستقیم به Rx مکس وصل کنین و پایه Tx مکس رو با یک تقسیم مقاومتی ساده به Rx ماژول بزنین
در مورد at command ها متاسفانه مطمئن نیستم که لیست دستورات این 2 ماژول (21 و 22 ) با هم کاملا یکی باشه، تنها دستوراتی که برای 21 پیدا کردم هم جای جای مختلفش از aubtm 12 اسم برده بود !
خوشحال میشم بتونم کمکی کنم ، اگر بلد باشم

آفلاین shahabamo

• کاربر
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #131 : سپتامبر 30, 2010, 10:43:49 am »
من از میکرو هیچ استفاده ای نکردم تو این ارتباط. ماژول -> ماکس -> کامپیوتر. اشکالی نداره؟

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #132 : سپتامبر 30, 2010, 17:54:27 pm »
اصلا به میکروکنترلر نیازی نیست. فقط ساختار دستور ها رو رعایت کنین :

• Only one command (or unsolicited result code) per command line needs to
be expected.
• The HOST, by default, shall not echo the command characters.
• The HOST shall always transmit result codes using verbose format.
• The characters below shall be used for AT commands and result codes
formatting:
<cr> corresponds to the carriage return (0/13) as stated in [6]
<lf> corresponds to the line feed (0/10) as stated in [6]
• The format of an AT command from the HF to the AG shall be:
<AT command><cr><lf>
• The format of the OK code from the AG to the HF shall be:
<cr><lf>OK<cr><lf>
• The format of the generic ERROR code from the AG to the HF shall be:
<cr><lf>ERROR<cr><lf>
• The format of an unsolicited result code from the AG to the HF shall be:

<cr><lf><result code><cr><lf>

آفلاین mrt_azm

• کاربر
  • ارسال: 1
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #133 : اكتبر 02, 2010, 19:13:40 pm »
سلام من یک ماژول AUBTM22 خریدم و برای یه پروژه خیلی ضروری به راه اندازیش با ATMEGA32 نیاز دارم خواهش میکنم کمکم کنید از الکترونیک زیاد نمیدونم . اگه کسی بتونه تلفنی مشاوره بده یا به هر نحوی کمکم کنه ممنونش میشم تا جایی که بتونم و وسعم بذاره از خجالتش در میام
ممنون میشم کمکم کنید
09151008846

آفلاین shahabamo

• کاربر
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #134 : اكتبر 08, 2010, 14:39:44 pm »
سلام
من در استفاده از AT-Command  ها (همونطوری که در پست های قبلی اشاره کردم) مشکل داشتم. ایمیل زدم به شرکت AUSTAR جواب داد که باید Firmware ماژول رو آپدیت کنی. و دو تا فایل با نام های (name-10021.xpv , name-10021.xdv یکی با حچم 13 مگ و دیگری چند صد کیلو) برام فرستادند.گفتن که با ارتباط SPI باید firmware رو Load کنی رو ماژول. من یه کابل usb->Spi دارم که بعنوان پروگرامر AVR ازش استفاده می کردم و توی سیستم بعنوان COM8 شناخته میشه. شما به من بگین چجوری باید این فایلها رو ارسال کنم روی ماژول؟ (با هایپر از طریق Sendfile رفتم نشد!)