نویسنده موضوع: AUBTM 20 AUBTM 22  (دفعات بازدید: 12498 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین arst4

• کاربر
  • ارسال: 3
    • ديدن مشخصات
پاسخ : AUBTM 20 AUBTM 22
« پاسخ #15 : سپتامبر 03, 2009, 20:26:28 pm »
سلام
از آنجایی که سطح ولتاژ خروجی پورت سریال میکرو بین صفر تا 5 ولت هست مشکلی در وصل کردن مستقیم پایه های میکرو به ماژول بلوتوث ایجاد نمیشه؟؟ (آخه تغذیه ماژول 3.3. ولته و این ولتاژ از ولتاژ تغذیه ماژول بزرگتر میشه). پیشاپیش تشکر

آفلاین Modj

• مدیر سایت
  • ارسال: 801
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #16 : سپتامبر 03, 2009, 20:39:02 pm »
خروچی 3.3 این ماژول ، برای پین ورودی میکرو به شرط تغذیه 5 ولت، سطح 1 حسابی می شه، پس از لحاظ Tx اون به میکرو مشکلی نداریم، اما ورودی این ماژول که از Tx  میکرو میاد رو می تونین اول Tx میکرو رو یک تقسیم مقاومت ساده بکنین، تا 5ولت به 3.3 ولت تبدیل بشه، بعد اون رو به Rx ماژول بدین !
یعنی خروجی Tx میکرو مثلا بره به یک مقاومت 1.5 کیلو که سری شده با یک مقاومت 3.3 کیلو و سر آخر خورده به زمین، سر وسط 2 مقاومت رو بزنین به Rx ماژول
از اون ساده هم این هست که میکرو رو L بگیرین و اون رو هم 3.3 ولت راه بندازین
مرا امداد کسان افکنده بود از پای ............. مدد از بی کسی ها جستم و امداد خود کردم

آفلاین behnambehzad

• کاربر
  • ارسال: 4
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #17 : سپتامبر 10, 2009, 14:16:54 pm »
salam
man tonestam aubtm22 ro ra bendazam vali faghat be COMMAND LLL javab mide yani OK mide baghie commandasro ERROR mide

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #18 : سپتامبر 10, 2009, 14:23:13 pm »
سلام
ممنون می شم فارسی تایپ کنین و اینکه اصولا aubtm 22 نیاز زیادی به at command هاش نداره ! یک رابط سریال هست که می تونین همینطوری هم ازش استفاده کنین. یکبار دیگه ساختاری که باید کدها رو بفرستین بررسی کنین، احتمالا روی رولی نوشته شده نمی فرستین
مرا امداد کسان افکنده بود از پای ............. مدد از بی کسی ها جستم و امداد خود کردم

آفلاین behnambehzad

• کاربر
  • ارسال: 4
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #19 : سپتامبر 10, 2009, 14:33:31 pm »
شرمنده در جریان نبودم باید فارسی تایپ کنم
من روشنش کردم pdfکامنداشم از یک فروشگاه اینترنتی که ماژول میفروخت گرفتم البته اولش نوشته این کامندا مال aubtm20 ولی تو قسمت ماژولهای  22  گذاشته بودتش دیگه هر چی گشتم مخصوص 22 چیزی پیدا نکردم.میخواستم ببینم کسی commandمخصوص خود 22 رو نداره؟
چون نمیدونم به غیر از کامند چطوری باش ارتباط بر قرار کنم.
ممنون

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #20 : سپتامبر 10, 2009, 14:35:02 pm »
مدتهاست اینهمه هزینه SMS و اینها شده که توو مملکت دیگه فینگلیش استفاده نشه  :-X   :)
به اولین پست این تاپیک مراجعه کنین

آفلاین IR-Kasper

• کاربر
  • ارسال: 1
    • ديدن مشخصات
وصل کردن مدار usb برای AUBTM-22
« پاسخ #21 : اكتبر 02, 2009, 11:28:42 am »
سلام بر همه دوستان
 کسی میدونه چطوری باید این ماژول رو به یو اس بی وصلش کرد?
من که هر کاری کردم نشد :(
از روی دیتاشیتش پایه های دیتا مثبت و منفی رو وصل کردم به کانکاتور یو اس بی  و پایه وی سی سی را تبدیل به 3.3 ولت کردم و به ماژول وصل کردم
آیا قطعات اضافی هم برای اینکار نیاز داره ؟

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #22 : اكتبر 02, 2009, 17:49:51 pm »
سلام
راستش توو دیتا شیتی که من دارم ، شماتیک براش نداره، اما توو نوشته هاش نوشته که بدون نیاز به قطعات جانبی. برای چه کاری می خواین به USB وصلش کنین ؟ من جایی ندیدم نوشته باشه گذینه ای با این کار بهش اضافه میشه، کاری دیدین که نیاز باشه ؟
چون راستش الان ماژول USB که بلوتوث داشته باشه زیر 8 تومن هست ! اینکه این ماژول بالای 20 تومنی رو کلی اضافی خرج کنیم که فقط به USB وصل بشه ، زیاد به صرفه نیست. خوشحال میشم هر کمکی از دستم بر بیاد انجام بدم

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #23 : دسامبر 13, 2009, 18:06:54 pm »
این سوال چند جا ازم پرسیده شده ، این هست که جوابش رو برای استفاده عموم اینجا هم مینویسم
این ماژول وقتی به سریال وصل میشه، برای اینکه بتونین at-command ها رو براش بفرستین، اولا باید ساختار ارسال دستورالعمل رورعایت کنین :

• The format of an AT command from the HOST to the module shall be:
<cr><lf><AT command><cr> <lf>
• The format of the OK code from the mudule to the HOST shall be:
<cr><lf>OK<cr><lf>
• The format of the generic ERROR code from the mudule to the HOST shall be:
<cr><lf>ERROR<cr><lf>
• The format of an unsolicited result code from the mudule to the HOST shall be:
<cr><lf><result code><cr><lf>

دوما ابتدا با یک دستور که شامل : LLL میشه کار رو شروع می کنین ، در صورتی که ok تایید ورود به مد At-command رو گرفتین، اونوقت دستورات رو می فرستین
« آخرين ويرايش: دسامبر 25, 2009, 21:23:12 pm توسط Modj »

آفلاین Egit

• کاربر
  • ارسال: 9
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #24 : دسامبر 25, 2009, 11:58:46 am »
من یه aubtm21 گرفتم و با lm317 براش 3.3ولت درست کردم و پایه های GND2,VBAT,POWER_ON رو وصل کردم ولی نمی تونم باهیچ گوشی بهش کانکت شم
اگر از اساتید کسی با این ماژول کار کرده لطفا راهنماییم کنه.ممنون               

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #25 : دسامبر 25, 2009, 12:07:05 pm »
من با این ماژول کار نکردم، اما الان دیتاشیتش رو نگاه کردم، ظاهرا پایه reset هم داره.
اینکه نمی تونین ارتباط برقرار کنین به چه معنی هست ؟ کاژول رو وقتی بلوتوث ها رو می گردین میبینین اما به کدها جواب نمی ده، یا ماژول رو روشن نشون نمی ده و توو search دستگاههای bluetooth نمیاره ؟

آفلاین Egit

• کاربر
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #26 : دسامبر 25, 2009, 20:44:22 pm »
نه توی سرچ گوشی دیده نمیشه و در مورد ریست اونو هم امتحان کردم هیچ فرقی نمیکنه ???
اگر ممکنه کمکم کنید! :'(

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #27 : دسامبر 25, 2009, 21:22:21 pm »
دیتاشیتی که من دارم شامل schematic ی که باید باشه نیست ! یعنی صفحه اش خالی رها شد.
اما چیزی که برداشت من برا روشن شدن این ماژول بود این هست که باید  VBAT,POWER_ON  رو به VCC و GND ها , RST رو به زمین بزنین.
من چیز دیگه ای براش نمیبینم  اما شرکت اصلی اینها جواب ایمیل ها رو خوب می ده، اگر اینطوری بستین و نشد، می تونین ایمیل بزنین مستقیم درخواست دیتاشیت اصلی رو بکنین

آفلاین Egit

• کاربر
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #28 : دسامبر 25, 2009, 22:17:56 pm »
باتشکر اگر لطف کنید و ایمیل شرکت رو هم بهم بگین ممنون میشم
توی سایتشون نتونستم پیدا کنم

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #29 : دسامبر 26, 2009, 00:20:21 am »
توو سایتشون (http://www.austartech.com ) بخش contact us می تونین پیدا کنین.
مقداری به نظرم ظاهر سایتشون با قدیم تفاوت کرده ! ایمیل های عجیب غریب دیگه ای هم داشتن که الان نمی بینم.
لیست جدید دیتا شیت ها رو هم اینجا دیدم :
http://www.austartech.com/Service.aspx