نویسنده موضوع: AUBTM 20 AUBTM 22  (دفعات بازدید: 12498 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین Modj

• مدیر سایت
  • ارسال: 801
    • ديدن مشخصات
    • موج
پاسخ : AUBTM 20 AUBTM 22
« پاسخ #75 : اوت 11, 2010, 15:44:04 pm »
در مورد پایه Tx فکر کنم تنها راه این باشه که مسیرش روی ماژول رو پیدا کنین و لاک روی اون مسیر رو با تیغ ببرین و سیم نازکی لحیم بزنین
در مورد پایه های زمین هم تا جایی که من می دونم همه به هم وصل هستن و اتصال فقط یکیش کافیه !
مرا امداد کسان افکنده بود از پای ............. مدد از بی کسی ها جستم و امداد خود کردم

آفلاین hossein-ab

• کاربر
  • ارسال: 46
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #76 : اوت 12, 2010, 09:38:27 am »
سلام
يكي از پا يه هايي كه مربوط به تغذيه است مسش كنده شده  اينم مثل زمين با تغذيه ديگر ماژول در ارتباط است و فقط يكيش كافيه
كه وصل بشه؟
يك دنيا ممنون اگه كمكم كنيد

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #77 : اوت 12, 2010, 10:10:13 am »
چرا شما جوون ها با این ماژول کشتی میگیرین  :))  ؟
تا جایی که می دونم پایه های 3.3 ولت هم به هم وصل هستنو کافیه تغذیه رو وصل کنین و با گوشی یا هر چیز دیگه ای دنبال بلوتوث ها بگردین، اگر پیدا شد یعنی درسته و مشکلی نداره
مرا امداد کسان افکنده بود از پای ............. مدد از بی کسی ها جستم و امداد خود کردم

آفلاین marzie rasooli

• کاربر
  • ارسال: 6
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #78 : اوت 16, 2010, 16:39:31 pm »
سلام.
ممنون از اینکه جواب سوالهای منو میدید.
من تصمیم گرفتم پروژم  رو با pc انجام بدم، bluesoleil رو نصب کردم, ماژول رو میشناسه، باهاش pair و بعد connect میشه. من یه vcc و یک ground از ماژول رو وصل کردم و tx و rx اون رو هم به میکرو دادم.ولی نمیتونم چیزی به میکرو بفرستم.
نمیدونم اشکال کارم کجاستL

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #79 : اوت 16, 2010, 17:25:23 pm »
راستش دقیقا تمام کارهایی که باید انجام می دادین رو انجام دادین ! جدا دیگه نمیدونم چه چیزی ممکنه باعث مشکل بشه !
فقط قطع نبودی سیمی، تغذیه ای یا عدم صحیح بودن فرکانس کار میکرو و .. .رو چک کنین. بعید می دونم مشکل دیگه ای باشه

آفلاین hossein-ab

• کاربر
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #80 : اوت 16, 2010, 18:09:45 pm »
سلام
من ولتاژ به ماژول ميدم ولي مو بايلم پيداش نميكنه
بايد كار ديگه اي بكنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا كمكم كنيد

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #81 : اوت 16, 2010, 19:55:44 pm »
تا جایی که یادم میاد جز پایه  رست ماژول ، چیز دیگه ای نیاز نیست.

آفلاین marzie rasooli

• کاربر
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #82 : اوت 17, 2010, 09:19:06 am »
فركانس ميكرو بايد چقدر باشه؟من از اسيلاتور داخلي ميكرو استفاده كردم و فركانس اون رو روي 4 Mhz تنظيم كردم

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #83 : اوت 17, 2010, 10:55:59 am »
نکته مهم این هست که میکروکنترلر رو حتما با تعذیه 3.3 ولتی که ماژول رو راه انداختین به کار ببرین تا مشکل عدم یکسانی ولتاژ ها پیش نیاد. اما اگر میکروکنترلر رو 5 ولت راه انداختین، حتما خروجی Tx میکروکنترلر رو با یک تقسیم مقاومت ( مثال 2.2 کیلو و 3.3 کیلو ) به پایه Rx میکرو ببرین تا مشکلی پیش نیاد.

فرکانس کاری مهم نیست چقدر هست، مهم این هست که توو کامپایلر برای بادریت تعریف شده مقادیر درست باشه.یعنی اگر به کامپایلر گفتین روی 9600 بیت با کریستال 4 مگ، داخل میکروکنترلر هم فرکانس 4 مگ باشه.
بهتر هست حتما توو استفاده از پورت سریال از کریستال خارحی استفاده کنین، داخلی زیاد دقیق نیست وخطا زیاد میده. و بهینه تر هم این هست که تنطیمات رو بر اساس فرکانس 11.0592 مگ انجام بدین.

آفلاین marzie rasooli

• کاربر
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #84 : اوت 20, 2010, 15:09:21 pm »
ببخشيد شما با نرم افزار btterm  آشنايي داريد؟

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #85 : اوت 20, 2010, 17:21:46 pm »
متاسفانه هر 3 پوشی من ویندوز موبایل دارن و نمی تونم با این کار کنم این هست که چیزی در موردش نمی دونم، فقط مدتی پیش دانلودش کردم و یکی 2 جا در موردش خوندم.آنچنان برنامه پیچیده ای به نظز نمی رسه

آفلاین marzie rasooli

• کاربر
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #86 : اوت 20, 2010, 20:57:41 pm »
آخه اینکه شما گفتید گوشی باید ssp رو ساپورت بکنه، گوشی من ساپورت میکنه ولی نمیدونم چرا btterm  روش جواب نمیده
نمیدونم شاید طور خاصی باید توش دستورارو وترد کنم

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #87 : اوت 20, 2010, 21:56:13 pm »
آیا بعد از pair شدن با گوشی ، اثری از ایجاد پورت سریال میبینین ؟
آیا می رپسه کام چند نصب کنه یا ... ؟

آفلاین hossein-ab

• کاربر
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #88 : اوت 26, 2010, 15:25:39 pm »
سلام
من ميخام بين ماژول و ميكرو ارتباط برقرار كنم وقتي دستور رو ميفرستم جوابي رو ارسال نمي كنه بايد چه كار كنم  LLL

لطفا كمكم كنيد

آفلاین Modj

• مدیر سایت
    • ديدن مشخصات
    • موج
« پاسخ #89 : اوت 26, 2010, 15:55:26 pm »
LLL  برای وقتی هست که می خواین به ماژول کامند های کنترلی ( مثل تغییر باد ریت یا ... ) بفرستین، برای برقراری ارتباط فقط کافیه سطح ولتاژ ها رو درست انتخاب کنین، بادریت ها صحیح باشن و ماژول روشن باشه ! همین
ارسال دستور LLL هم در 1 دقیقه اول بعد از روشن شدن ماژول امکان پذیز هست و بعد از اون به این دستور پاسخی نمی ده، به ساختار صحیح ارسال LLL توو دیتاشیت هم دقت کنین ( کدهای قبل و بعد از LLL )